W oczekiwaniu na sezon truskawkowy, postanowiłam użyć mrożonych owoców, by zrobić swój ulubiony koktajl truskawkowy. Zamiast pożytkować się jogurtem naturalnym, tym razem użyłam napoju migdałowego.
Składniki:
- Opakowanie mrożonych truskawek (oczywiście można użyć świeżych)
- 1 szklanka napoju migdałowego
- 1 łyżka miodu
Przygotowanie:
Rozmroziłam truskawki i razem z pozostałymi składnikami zmiksowałam przy użyciu blendera na gładką masę. Taki koktajl uwielbiam najbardziej, a zbliżający się okres na truskawki, z pewnością przyniesie wiele pomysłów, by użyć tych smakowitych owoców.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję za Twoją opinię :) Każdy komentarz jest dla mnie ważny i pozwala mi się stale rozwijać. Pozdrawiam i zapraszam jak najczęściej.